Welcome to Café 't Mandje's Blog

Background picture blog by Fridtjof Versnel ©

Besides Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Feest.je, Foursquare and our own website www.cafetmandje.nl this blog will be yet another source of information about our famous little bar.
On the above social media we'll also be posting promotions: secret passwords for free drink, quiz about the bar's history, etc.

maandag 10 januari 2011

Café Top 100

Dit zijn de criteria om in de Café Top 100 te komen:
Misset Horeca

"Criteria
Bij de samenstelling van de ranglijst is gelet op de volgende aspecten.
• De gastvrijheid en sfeer die dor de jury zijn ervaren tijdens de bezoeken.
• De geloofwaardigheid en echtheid van het café - zit er een ziel in het bedrijf?
• Het vakmanschap - constante kwaliteit bediening, advies over dranken en eten.
• De geschiedenis - hoe lang heeft het bedrijf zich al bewezen?
• De geografische spreiding over het land - behoort het café in zijn regio tot de bijzondere?
• Is het een café met een actieve kastelein/eigenaar - organiseert hij/zij activiteiten die bijdragen aan binding van bestaande klanten en werving van nieuwe?
• Heeft het café een brede klantenkring?
• Is het onderscheidend vermogen van het café groot genoeg?"

Én je moet geloof ik 3 jaar bestaan?
Nou, dat is bijna zo ver.................

"Reageren?
Over iedere selectie valt te discussiëren. Ook bij het samenstellen van de achtste Misset Horeca Café Top100 is het denkbaar dat wij een aantal goede cafés over het hoofd hebben gezien. Mocht dat in uw ogen het geval zijn, dan staan we open voor opmerkingen en suggesties om de editie van volgend jaar nog beter en completer te maken. Reacties bij voorkeur per mail of schriftelijk. E-mailadres: redactie.horeca@reedbusiness.nl. Postadres: Redactie Misset Horeca, Café Top 100, Postbus 4, 7000 BA in Doetinchem."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten